Услугите предлагани от КТ "ВЕГА"

Начало / Услуги

Кабелна телевизия

Кабелна телевизия "Вега" предоставя аналогови и цифрови канали по оптично-коаксиална кабелна мрежа, която е изградена подземно. Това гарантира по-високото качество на услугата и защита от лоши климатични условия.

Кабелен Интернет

Фирмата доставя услугата кабелен интернет посредством кабелен модем, който се монтира в дома Ви и се предоставя за ползване. Компанията работи с най-нова техника базирана на високо-технологичния стандарт – DOCSIS 3.0

Оптичен Интернет

Компанията предлага нова уникална услуга за интернет потребителите – оптична линия до абонат чрез най-новата революционната технология PON. В технологията се използват оптични влакна директно до всеки клиент.

Услугите на Кабелна телевизия "Вега" гр. Сандански, които предоставяме на своите партньори и клиенти, са обусловени от специфични условия, конкретна ситуация, изисквания, пазарна обстановка и редица други. Общите условия обусловяващи доставянето на радио-телевизионни, комуникационни и интернет услуги, както и техните парамети за качество, можете да видите в ОБЩИТЕ НИ УСЛОВИЯ както и в ПАРАМЕТРИ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ УСЛУГИ.ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

Разпространение на услугите сред нашите потребители

Кабелна телевизия93%
Кабелен Интернет84%
Оптичен интернет 15%